delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 450 RON

Familia Mare - Cremă natruală

240.00 RON

Categorii: CREMĂ ARTIZANALĂ
Brand: AMBROSIAN

Pachet Cremă de față naruală

 

Christmas

 

Ingrediente: Ulei de scorțișoară și portocale, ulei de cocos, ulei de rapiță, vitamina C, pudră de cofeină, plante medicinale (gălbenele, lavandă, roiniță, coada șoricelului), vege-silicon, ceară de albine.

-50ml-

Myrose

Hidratare intensivă, cremă fără aditive, ideală pentru pielea uscată. Uleiul de trandafir conferă pielii un aspect proaspăt și catifelat.

Ingrediente: Ulei de trandafir, ulei de cocos, ulei de rapiță, vitamina C, pudră de cofeină, plante medicinale (gălbenele, lavandă, roiniță, coada șoricelului), vege-silicon, ceară de albine.

-50ml-

Relax

Combinația unică a ingredientelor naturale hidratează pielea și elimină ridurile. Plantele medicinale și cofeina ajută regenerarea pielii și conferă o strălucire tinerească.

Ingrediente: Ulei de lavandă, ulei de cocos, ulei de rapiță, vitamina C, pudră de cofeină, plante medicinale (gălbenele, lavandă, roiniță, coada șoricelului), vege-silicon, ceară de albine.

-50ml-

Fresh

Crema 100% naturală ajută la regenerarea pielii, a celulelor și la curățarea porilor, retragerea cicatricelor, acneelor și a altor defecte ale pielii.

Ingrediente: Ulei de roiniță, ulei de cocos, ulei de rapiță, vitamina C, pudră de cofeină, plante medicinale (gălbenele, lavandă, roiniță, coada șoricelului), vege-silicon, ceară de albine.

 

Pachet Cremă de față naruală   Christmas   Ingrediente: Ulei de scorțișoară și portocale, ulei de cocos, ulei de rapiță, vitamina C, pudră de cofeină, plante medicinale (gălbenele, lavandă, roiniță, coada șoricelului), vege-silicon, ceară de albine. -50ml- Myrose Hidratare intensivă, cremă fără aditive, ideală pentru pielea uscată. Uleiul de trandafir conferă pielii un aspect proaspăt și catifelat. Ingrediente: Ulei de trandafir, ulei de cocos, ulei de rapiță, vitamina C, pudră de cofeină, plante medicinale (gălbenele, lavandă, roiniță, coada șoricelului), vege-silicon, ceară de albine. -50ml- Relax Combinația unică a ingredientelor naturale hidratează pielea și elimină ridurile. Plantele medicinale și cofeina ajută regenerarea pielii și conferă o strălucire tinerească. Ingrediente: Ulei de lavandă, ulei de cocos, ulei de rapiță, vitamina C, pudră de cofeină, plante medicinale (gălbenele, lavandă, roiniță, coada șoricelului), vege-silicon, ceară de albine. -50ml- Fresh Crema 100% naturală ajută la regenerarea pielii, a celulelor și la curățarea porilor, retragerea cicatricelor, acneelor și a altor defecte ale pielii. Ingrediente: Ulei de roiniță, ulei de cocos, ulei de rapiță, vitamina C, pudră de cofeină, plante medicinale (gălbenele, lavandă, roiniță, coada șoricelului), vege-silicon, ceară de albine.  
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 450 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare